Dan Dryer

Käsipaperiteline, lukittava, harjattu rst

Dan Dryer

Käsipaperiteline, lukittava, harjattu rst

Dan Dryer Design käsipaperiteline, 286, lukittava, 536 x 267 x 111 mm, 400 käsipaperille, harjattu rst. Saatavissa myös RAL Classic -väreissä – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 286

Dan Dryer Design 286 käsipaperiteline 400 käsipaperille.

Ominaisuudet

  • Iso, 400 käsipaperin kapasiteetti vähentää täytön tarvetta
  • Z/C -taittoisille käsipyyhkeille
  • Lukittava
  • Materiaali harjattu ruostumaton teräs
  • Saatavissa myös RAL Classic -väreissä
  • 2 vuoden takuu

Mitat

  • Korkeus 536 mm
  • Leveys 267 mm
  • Syvyys 111 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
286
Väri
Rst harjattu
Lukitus
Lukittava
Asennus
Seinään
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.