Dan Dryer

Käsipaperiteline, lukittava, harjattu rst

Dan Dryer

Käsipaperiteline, lukittava, harjattu rst

Dan Dryer Design käsipaperiteline, 286, lukittava, 536 x 267 x 111 mm, 400 käsipaperille, harjattu rst. Saatavissa myös RAL Classic -väreissä – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 286

Dan Dryer Design 286 käsipaperiteline 400 käsipaperille.

Ominaisuudet

  • Iso, 400 käsipaperin kapasiteetti vähentää täytön tarvetta
  • Z/C -taittoisille käsipyyhkeille
  • Lukittava
  • Materiaali harjattu ruostumaton teräs
  • Saatavissa myös RAL Classic -väreissä
  • 2 vuoden takuu

Mitat

  • Korkeus 536 mm
  • Leveys 267 mm
  • Syvyys 111 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
286
Väri
Rst harjattu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Avainsanat

Dan Dryer on tunnettu Tanskalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita saniteettitilojen tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään julkitilojen käyttöä. Yrityksen referenssilistalta löytyvät muun muassa Pariisin Orlyn ja Pariisin Charles de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useita muotoilupalkintoja voittanut BJÖRK-sarja, ja uusin LOKI-tuotesarja, on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta muun muassa Red Dot Design Award 2021- ja German Design Awards 2021 -muotoilupalkinnoista. Sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on myös voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Dan Dryerin vahva sitoutuminen korkealaatuiseen muotoiluun ja kestäviin ratkaisuihin näkyy heidän tuotteissaan. Saniteettitilojen tarvikkeiden on oltava sekä toiminnallisia että kestäviä käyttöolosuhteista riippumatta. Dan Dryerin tuotteet, kuten käsipyyhkeiden annostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit, täyttävät nämä vaatimukset ja ovat samalla tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä.

Dan Dryerin laaja kokemus ja asiakasreferenssit, kuten Pariisin lentokentät, osoittavat yrityksen luotettavuuden ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja suurille ja vaativille projekteille. Yrityksen jatkuva panostus muotoiluun ja innovaatioihin vahvistaa heidän asemaansa johtavana toimijana saniteettitilojen varusteiden markkinoilla.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.