Käsipaperitelineet

Ladataan sisältöä...

Käsipaperitelineet ovat hygieeninen ja turvallinen ratkaisu julkisissa tiloissa


Käsipaperitelineiden sijoittelu ja lukitus


Käsipaperitelineet on suunniteltu kestämään ilkivaltaa ja varkauksien vaikutuksia, joten ne ovat yleensä lukittavia. Useimmat käsipaperitelineet ovat seinään asennettavia. Vaihtoehtoisesti asennus voidaan tehdä kiinteän peilin taakse, tason päälle tai upottaa tason eteen, jotta se on helposti saatavilla.

Viimeistely ja värit


Paperipyyheannostelijoita on saatavilla eri viimeistelyissä ja väreissä, mukaan lukien RAL-värit, joten ne sopivat moniin erilaisiin sisustuksiin. Käsipaperitelineet on suunniteltu sopimaan erilaisiin käyttöympäristöihin, ja useasti laadukkaat käsipyyhetelineet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Estettömyys ja käytettävyys


Käsipaperitelineen ensisijainen tehtävä on tarjota käyttäjille yksinkertainen keino kuivata kätensä. Tämän vuoksi on tärkeää, että se on suunniteltu esteettömäksi ja helposti käytettäväksi kaikille, mukaan lukien liikuntarajoitteiset henkilöt.

Paperipyyheannostelijat osana hygieniaratkaisuja


Paperipyyheannostelija on olennainen osa julkisten tilojen hygieniaratkaisuja. Se on turvallinen ja helppo tapa tarjota käsipyyhkeitä käyttäjille. Käsipaperitelineitä on saatavana monissa eri malleissa, joten jokaiselle käyttökohteelle löytyy sopiva vaihtoehto.