Dan Dryer

Käsipaperiteline, rst, valkoinen

Dan Dryer

Käsipaperiteline, rst, valkoinen

Dan Dryer LOKI käsipaperiteline, 4102, Z-taitettu käsipaperi, 370 x 370 x 122 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4102

LOKI-käsipaperiteline on osa DAN DRYERin uusinta hygieniavarustesarjaa, joka on tunnustettu sen tyylikkäästä muotoilusta ja etuosan korkeasta juovasta, joka yhdistää tuotteet harmoniseksi kokonaisuudeksi, kun ne ovat samassa tilassa vierekkäin. Tämä tuote on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa, ja se on osa LOKI-tuoteperhettä, joka tarjoaa täydellisen valikoiman korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoimaan kuuluu käsienkuivaimia, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoita, hygieniaroskiksia, wc-paperitelineitä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoita sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineitä.

LOKI-käsipaperiteline, joka on ADA-yhteensopiva, mahdollistaa vaivattoman käsipapereiden käytön. Ilmaisinikkuna osoittaa paperimäärän, joten se on helppo tarkistaa. Teline on saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna, mattamustana, valkoisena ja kaikissa RAL Classic-väreissä. Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla. Tämä osoittaa sarjan laadun ja innovatiivisen suunnittelun. LOKI-käsipaperiteline on erinomainen valinta julkisiin saniteettitiloihin, jotka vaativat sekä toiminnallisuutta että tyylikästä muotoilua.

Mitat 370 x 370 x 122 mm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4102
Väri
Valkoinen
Lukitus
Lukittava
Asennus
Seinään
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.