Dan Dryer

Vetopyyheannostelija, seinään, lukittava, rst, musta

Dan Dryer

Vetopyyheannostelija, seinään, lukittava, rst, musta

Dan Dryer BJÖRK vetopyyheannostelija, 3275, lukittava, seinään, 330 x 205 x 187 mm, rst, mattamusta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3275

BJÖRK-vetopyyheannostelija, joka on valmistettu jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä, tarjoaa tyylikkään ja kestävän ratkaisun julkisiin tiloihin, joissa sekä käsien että pintojen pyyhkiminen on välttämätöntä. Tämä annostelija on erityisen sopiva kaupallisiin ja ammattikäyttöön tarkoitettuihin tiloihin.

Keskisyöttöisille paperipyyhkeille suunniteltu vetopyyheannostelija on saman korkuinen kuin käsienkuivaaja ja saippua-annostelija, jotka kuuluvat samaan sarjaan. Tämä luo WC-tiloihin yhtenäisen ilmeen ja tukee harmonisointia, joka on keskeinen osa palkittua DAN DRYERin WC-varustesarjaa. BJÖRK-vetopyyheannostelija on suunniteltu toimimaan yhdessä samaan sarjaan kuuluvan roska-astian kanssa, mikä luo tyylikkään ja yhtenäisen kokonaisuuden. BJÖRK-vetopyyheannostelijan tyyliä voi mukauttaa valitsemalla kuudesta eri ylälevyvaihtoehdosta, jolloin se sopii täydellisesti sisustukseen.

Tuotekuvaus

Dan Dryer BJÖRK -tuotesarja on suunniteltu keskittymällä väreihin ja muotoihin, jotka vahvistavat ajattoman designin merkitystä. Jokainen tuote voi seistä yksinään selkeänä objektina, mutta näyttää vahvalta, osana tuotekokoelmaa.

Vetopyyheannostelija on suunniteltu käytettäväksi keskisyöttöisten paperirullien kanssa. Vetopyyheannostelija on käytännöllinen ja säästöjä synnyttävä ratkaisu, sillä se annostelee paperia tarpeen mukaan, vähentäen näin hukkaan menevän paperin määrää. Tämä on erityisen hyödyllistä suurissa tiloissa, kuten toimistoissa tai ravintoloissa, joissa paperin kulutus on suurta. Lisäksi käsipyyheannostelija on helppo täyttää ja käyttää, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon monenlaisiin ympäristöihin.

Käsipaperiannostelijan käyttö ja täyttö on suunniteltu niin, että ne voidaan suorittaa yhdellä kädellä. Tämä on erityisen hyödyllistä tilanteissa, joissa käyttäjän toinen käsi on varattu tai likainen. Tämä tekee annostelijan käytöstä ja täytöstä helppoa ja vaivatonta. Tämä ominaisuus on suunniteltu parantamaan käyttäjäkokemusta ja tehostamaan toimintaa.

Saatavilla valkoisena, mustana ja kaikissa RAL Classic -väreissä. Tuotteella on 2 vuoden takuu.

Tekniset tiedot

  • Vetopyyheannostelija keskisyöttöisille paperipyyhkeille
  • Annostelijaan sopivat rullat, joiden maksimikoko on Ø150 x K 225 mm
  • Jauhemaalattu ruostumaton teräs
  • Varustettu vaihdettavalla laminaattiylälevyllä
  • Mitat: K: 330 mm, L: 205 mm, S: 187 mm
  • Paino: 3,7 kg

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3275
Väri
Musta
Lukitus
Lukittava
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut korkealaatuisiin projekteihin

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.