Wagner-Ewar

Saippua- ja käsipaperiteline, lukittava, seinään, harjattu rst

Wagner-Ewar

Saippua- ja käsipaperiteline, lukittava, seinään, harjattu rst

Wagner-Ewar saippua- ja paperiannostelijalla, WP550, lukittava, edestä täytettävä, seinään, 400 x 298 x 120 mm, 500 käsipaperille, harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP550

Wagner-Ewar WP 550 on ikään kuin peilikaappi, ilman peilipintaa. Annostelijassa on samassa rungossa saippua- ja käsipaperiteline 500 paperille. Saippua-annostelijaan sopii 500 ml kertakäyttöiset nestesaippuapullot. Saippua-annostelija on vakiona vasemmalla puolen, mutta puolet ovat haluttaessa vaihdettavissa (ilmoita tilattaessa). Telineessä on käsipaperin täyttömäärän näyttöaukko.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP550
Väri
RAL Classic (haluttu väri), Rst hiottu tai harjattu, Rst kiillotettu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu, Kiillotettu, Maalattu
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Tuotekategoria
Avainsanat

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan.

Wagner-Ewar tuotteet ovat vakiona saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-standardi väreissä. Saksassa valmistettavien Wagner-Ewar -annostelijoiden ja roska-astioiden kulmat ovat korkealuokkaisesti täysin hitsattu ja hiottu, mikä tekee tuotteista tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset.