Wagner-Ewar

Käsipaperiteline, seinään, päältä avoin, harjattu rst

Wagner-Ewar

Käsipaperiteline, seinään, päältä avoin, harjattu rst

Wagner-Ewar paperipyyheannostelija, WH5, päältä avoin, 260 x 225 x 120 mm, seinään, n. 300 paperipyyhkeelle, harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WH5

Ruostumattomasta teräksestä (AISI 304) valmistettu käsipaperiteline seinään, kotelo ylhäältä auki; näkyvät pinnat harjattu. Paperin täyttömäärä n. 300 käsipyyhettä. Tarkastusaukko täyttötason osoittamiseksi. Uudelleen täytettävissä ylhäältä.

Harjattu ruostumaton teräs, AISI 304
Mitat: 260 x 225 x 120 mm

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WH5
Väri
Rst hiottu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Tuotekategoria
Avainsanat
Laadukkaat ja kestävät kylpyhuonevarusteet Wagner-Ewarilta

Wagner-Ewar, saksalainen kylpyhuonevarustevalmistaja, tunnetaan laadukkaista ja kestävistä tuotteistaan, jotka soveltuvat moniin kohteisiin, kuten lentokentille, konserttisaleille ja toimisto- ja julkitilakohteisiin.

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Yrityksen kylpyhuonevarusteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, erityisesti ruostumattomasta teräksestä, varmistaen kestävyyden ja laadun. Tuotteiden viimeistely ja muotoilu mahdollistavat niiden monipuolisen käytön.

Soveltuvuus monenlaisiin kohteisiin

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet ovat ihanteellisia eri tiloille, kuten julkisille paikoille (hotellit, ravintolat, lentokentät), kotitalouksille (kylpyhuoneet, saunat) ja teollisiin ympäristöihin (tuotantolaitokset, laboratoriot).

Helppokäyttöisyys ja turvallisuus

Tuotteet on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja turvallisiksi. Esimerkiksi helppokäyttöiset venttiilit ja vankat kahvat helpottavat käyttöä, erityisesti liikuntarajoitteisille.

Laatu ja monipuolinen valinta

Wagner-Ewarin kylpyhuonevarusteet tarjoavat huippulaatua, turvallisuutta ja monipuolisuutta. Ne ovat paras valinta laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kylpyhuonevarusteita etsiville.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.