Dan Dryer

Käsipaperiteline, seinään, lukittava, rst, valkoinen

Dan Dryer

Käsipaperiteline, seinään, lukittava, rst, valkoinen

Dan Dryer BJÖRK käsipaperiteline, 3340, lukittava, seinään, 380 x 330 x 110 mm, rst, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 3340

Mitat: 380 x 330 x 110 mm.

BJÖRK käsipaperiteline, 3340, on osa BJÖRK-tuotesarjaa, joka on tunnettu elegantista muotoilustaan. Annostelijaan mahtuu jopa 180 paperipyyhettä ja sen vakiovärit ovat valkoinen ja musta. Lisäksi BJÖRK-tuotteet ovat saatavilla kaikissa RAL Classic -väreissä. Käsipaperitelineen etuosassa on ikkuna, jonka avulla on helppo seurata täyttötasoa ja arvioida, milloin on aika täyttää annostelija uudelleen.

Tuotekuvaus

BJÖRK-tuotesarja on luotu harmonian periaatteiden mukaisesti. Sen tuotteet eivät ainoastaan yhdistä huolellista suunnittelua ja erinomaista toimivuutta, vaan ne myös rikkovat perinteisten muotojen rajoja ainutlaatuisella muotoilullaan.

Dan Dryer BJÖRK edustaa mullistavia innovaatiota kaupallisten kylpyhuonevarusteiden alalla, ja sen ainutlaatuinen muotoilu on saanut myös kansainvälistä tunnustusta.

Edut

  • Kapasiteetti: 180 kpl 3-kerroksisia Z/W/C-taitettuja paperipyyhkeitä
  • Etuosan ikkuna mahdollistaa täyttötason seurannan
  • Lukitusominaisuus auttaa estämään ilkivaltaa
  • 2 vuoden takuu

Tekniset tiedot

  • Käsipaperiteline on valmistettu jauhemaalatusta ruostumattomasta teräksestä
  • Mitat: K: 380 mm x L: 330 mm x S: 110 mm
  • Valkoinen RAL 9003 kiilto 60

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
3340
Väri
Valkoinen
Lukitus
Lukittava
Tuotekategoria
Avainsanat

Innovatiiviset ja kestävät saniteettiratkaisut

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu korkealaatuisista saniteettitilatuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään julkisten tilojen vaativaa käyttöä. Yrityksen tuotteiden luotettavuutta korostavat mittavat referenssit, esimerkiksi yli 7800 tuotteen käyttöönotto Pariisin Orlyn ja Charles de Gaullen lentokentillä.

Palkittuja tuotesarjoja

Dan Dryerin tuotesarjat, kuten useasti palkittu BJÖRK ja uusin LOKI-sarja, on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen VE2-suunnittelutoimiston kanssa. LOKI-sarja on saanut tunnustusta useista design-palkinnoista, kuten Red Dot Design Award 2021 ja German Design Awards 2021. Lisäksi LOKI-sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija on voittanut iF Design Award 2021 -palkinnon.

Toiminnallisuus ja kestävyys tuotteissa

Dan Dryer keskittyy tuotteidensa toiminnallisuuteen ja kestävyyteen, jotta käyttökokemus on laadukas kaikissa käyttöolosuhteissa. Yrityksen käsipaperiannostelijat, käsidesiannostelijat ja roskakorit täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla tyylikkyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin

Dan Dryer panostaa jatkuvasti tuotteiden muotoiluun ja tuotekehitykseen, mikä vahvistaa yrityksen asemaa kylpyhuonevarusteiden markkinoiden johtavana toimijana. Yrityksen pitkä kokemus ja vakuuttavat referenssit osoittavat yrityksen osaamisen ja kyvyn tarjota korkealaatuisia ratkaisuja vaativiin projekteihin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.