Wagner-Ewar

Peilikaappi, saippua- ja käsipaperiteline, lukittava, seinään, harjattu rst

Wagner-Ewar

Peilikaappi, saippua- ja käsipaperiteline, lukittava, seinään, harjattu rst

Wagner-Ewar peilikaappi saippua- ja paperiannostelijalla, WP650, lukittava, edestä täytettävä, seinään, 600 x 600 x 130 mm, harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP650

Wagner-Ewar WP650 peilikaapin runko on hiottua ruostumatonta terästä ja sen kaikki kulmat ovat kokonaan hitsattu. Ovessa on kristallipeili, jonka yläosassa on himmeälasia. Oven taakse, kaapin yläosaan, voidaan asentaa erikseen tilattava tunnelmavalaisin, jonka valo tulee himmeälasin läpi. Suunniteltu tyypillisille 950 ml:n kertakäyttöisille pulloille saippuaa tai käsivoidetta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP650
Väri
RAL Classic (haluttu väri), Rst hiottu tai harjattu, Rst kiillotettu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu, Kiillotettu, Maalattu
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Käytettävä saippua
Nestesaippua
Tuotekategoria
Avainsanat

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan.

Wagner-Ewar tuotteet ovat vakiona saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-standardi väreissä. Saksassa valmistettavien Wagner-Ewar -annostelijoiden ja roska-astioiden kulmat ovat korkealuokkaisesti täysin hitsattu ja hiottu, mikä tekee tuotteista tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset.