Wagner-Ewar

Käsipaperiteline, lukittava, tason päälle, harjattu rst

Wagner-Ewar

Käsipaperiteline, lukittava, tason päälle, harjattu rst

Wagner-Ewar käsipaperiteline, WP117, lukittava, 300 x 185 x 200 mm, päältä täytettävä, 250 paperille, harjattu rst AISI 304 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: WP117

Paperipyyheannnostelija tasoon. Mitat: 300 x 185 x 200 mm (upotusaukko 266 x 155 mm). Täytetään päältä – käsipaperit painetaan sisään, jolloin päällä olevat läpät taittuvat auki. Kestävä jousimekanismi antaa tarpeeksi työntöpainetta viimeiseen paperiin asti. Asetetaan upotusaukkoon ja ruuvataan alhaalta päin kiinni. Saatavissa myös kiillotettuna tai pulverimaalattuna.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Wagner-Ewar
Tuotekoodi
WP117
Väri
RAL Classic (haluttu väri), Rst hiottu tai harjattu, Rst kiillotettu
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Hiottu tai harjattu, Kiillotettu, Maalattu
Muuta
Saatavissa mihin tahansa RAL Classic -väriin pulverimaalattuna. Kysy myös muita erikoispinnoitteita.
Tuotekategoria
Avainsanat

Wagner-Ewarin referenssit sisältävät lentokenttiä, musiikkitaloja, suuria ja pieniä toimistoja sekä lukuisia muita julki-, liike- ja toimitilakohteita, joissa tuotteiden tulee kestää suurten käyttäjämäärien tuomaa jatkuvaa kulutusta sekä olla edustavia ulkoasultaan.

Wagner-Ewar tuotteet ovat vakiona saatavissa hiottuna, kiillotettuna ja RAL-standardi väreissä. Saksassa valmistettavien Wagner-Ewar -annostelijoiden ja roska-astioiden kulmat ovat korkealuokkaisesti täysin hitsattu ja hiottu, mikä tekee tuotteista tyylikkäät ja käyttäjäystävälliset.