Dan Dryer

Käsipaperiteline, rst, musta

Dan Dryer

Käsipaperiteline, rst, musta

Dan Dryer LOKI käsipyyheannostelija, 4104, Z-taitettu käsipaperi, 370 x 370 x 122 mm, rst, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 4104

Mitat 370 x 370 x 122 mm.

LOKI käsipyyheannostelijan löydät DAN DRYERin uusimmasta hygieniavarustesarjasta. Tuotteille on tunnusomaista tyylikäs muotoilu sekä etuosassa oleva tunnistettava korkea juova, mikä yhdistää tuotteet yhteen harmoniseksi kokonaisuudeksi, LOKI-tuotteiden ollessa samassa tilassa vierekkäin.

Tuotetiedot:

  • ADA-yhteensopiva
  • Käsipaperit kätevästi saatavilla
  • Ilmaisinikkuna osoittaa paperimäärän – helppo tarkistaa
  • Saatavana ruostumattomasta teräksestä, harjattuna, mattamustana, valkoisena ja kaikissa RAL Classic-väreissä
  • 2 vuoden takuu

LOKI-sarja on kehitetty yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-tuoteperheestä löytyy täydellinen valikoima korkealaatuisia tuotteita julkisiin saniteettitiloihin. Valikoima koostuu käsienkuivaimista, saippua- ja käsihuuhdeannostelijoista, saniteettiroskiksista, wc-paperitelineistä kahdelle rullalle tai yhdelle jumborullalle, paperipyyheannostelijoista sekä annostelijoiden lattia- ja pöytätelineistä.

Koko LOKI-sarja sai tunnustusta ja palkittiin kansainvälisesti arvostetulla Red Dot Design Award 2021 -palkinnolla.

 

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Dan Dryer
Tuotekoodi
4104
Väri
Musta
Materiaali
Ruostumaton teräs
Viimeistely
Maalattu
Tuotekategoria
Avainsanat

Tanskalainen Dan Dryer on tunnettu laadukkaista saniteettitilojen tuotteistaan, jotka on suunniteltu kestämään käyttöä julkitiloissa. Dan Dryer referensseihin kuuluu mm. Pariisissa Paris-Orlyn and Paris-Chales de Gaullen lentokentät, joihin on asennettu yli 7800 Dan Dryer tuotetta.

Kuten useasti muotoilupalkittu Dan Dryer BJÖRK -sarja, myös uusin LOKI-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä tanskalaisen suunnittelutoimisto VE2:n kanssa. LOKI-sarja on voittanut Red Dot Design Award 2021, German Design Awards 2021 muotoilupalkinnot ja sarjan vapaasti seisova automaattinen käsidesiannostelija iF Design Award 2021 -palkinnon