Geesa

WC-paperiteline hyllyllä ja LED-valolla, musta / kromi

Geesa

WC-paperiteline hyllyllä ja LED-valolla, musta / kromi

Geesa Frame wc-paperiteline, 918889-02-06, hyllyllä ja LED-valolla, 210 x 180 x 108 mm, musta / kromi – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 918889-02-06

Geesa Frame wc-paperitelineen kauneus löytyy pienistä yksityiskohdista. Tämä wc-paperiteline, hyllyllä, on muotoilultaan hillitty ja loppuun asti viimeistelty. Telineeseen integroitu LED-valo on omiaan luomaan himmeän hehkun tunnelmaa iltaan.

Leveys: 210 mm
Korkeus: 180 mm
Syvyys: 108 mm
Väri: musta / kromi

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
918889-02-06
Väri
Musta
Tuotekategoria
Avainsanat

Geesa on pitkään toiminut korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana ja voi ylpeänä katsoa taaksepäin lähes 140 vuoden historiaansa. Yritys perustettiin jo vuonna 1885 ja nykyään se on Hollannin markkinajohtaja alallaan, myyden tuotteitaan 65 maassa ympäri Eurooppaa. Geesan referenssilistalta löytyvät lukuisat hotellit ja risteilijät ympäri maailmaa, mikä osoittaa heidän vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Geesa tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki kylpyhuonetarvikkeiden tarpeet. Heidän tuotekuvastostaan löydät kaiken tarvittavan projektiisi. Olipa kyseessä pyyhekoukut, WC-paperitelineet, saippuatelineet tai muut tarvikkeet, Geesa tarjoaa korkealaatuisia vaihtoehtoja.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus ja tinkimätön laatu ovat tehneet Geesasta luotettavan toimittajan kylpyhuonetarvikkeille. Heidän tavoitteenaan on tarjota tuotteita, jotka yhdistävät toiminnallisuuden, tyylikkään muotoilun ja kestävyyden. Geesan tuotteet ovat tarkasti suunniteltuja ja valmistettuja, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden.

Geesa panostaa myös muotoiluun ja tarjoaa erilaisia tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita juuri omaan sisustukseesi sopivat tuotteet. Olipa sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen, Geesan valikoimasta löytyy vaihtoehtoja, jotka täyttävät toiveesi.

Asiantunteva Geesa-tiimi on valmis auttamaan projekteissasi ja tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun. Heidän ammattitaitonsa ja joustavuutensa takaavat, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti. Geesan vankka maine ja laadukkaat tuotteet tekevät heistä ihanteellisen valinnan kylpyhuonetarvikkeiden hankintaan.