NICHBA DESIGN

Seinänaulakko HangSys, keskikokoinen, musta

NICHBA DESIGN

Seinänaulakko HangSys, keskikokoinen, musta

Nichba HangSys seinänaulakko, 800113, keskikokoinen, 1000 x 263 x 35 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 800113

Nichba seinänaulakko, HangSys, on tyylikäs ja innovatiivinen, seinään kiinnitettävä ripustusjärjestelmä, jota voidaan käyttää yhdessä MagHang- ja MagHook -tuotteiden kanssa. HangSys on saatavana kahdessa eri koossa ja se on helppo kiinnittää kahdella, mukana toimitettavalla ruuvilla.

Mitat 1000 x 263 x 35 mm (pituus, syvyys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
800113
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

Liittyvät tuotteet

  • Henkari, 3 kpl, magneettinen, musta

    Nichba Maghang, magneettinen henkari, 3 kpl, 600110B, 410 x 33 x 155 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

    Valmistaja: NICHBA DESIGN

    Tuotekoodi: 600110B

    Väri: Musta

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin ja esteettisiin, raudasta valmistettuihin kylpyhuonetarvikkeisiin. Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi. Nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer. NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Nichba-kylpyhuonevarusteiden erottuva piirre on niiden minimalistinen muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Tämä luo puhdaslinjaisen ulkonäön ja yksinkertaiset muodot, jotka tekevät Nichba-varusteista sekä ajattomia että käytännöllisiä. Ne sulautuvat saumattomasti erilaisten sisustustyylit kanssa. Nichba-kylpyhuonevarusteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee varusteista aikaa kestäviä ja helposti sovitettavia erilaisiin tiloihin. Riippumatta siitä, onko kyseessä moderni vai perinteisempi sisustustyyli, Nichban tuotteet tuovat mukanaan eleganssia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tarvikkeiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba kunnioittaa tanskalaista käsityöperinnettä tarjoten samalla asiakkailleen innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.