NICHBA DESIGN

Seinäkoukku, 2 kpl, musta

NICHBA DESIGN

Seinäkoukku, 2 kpl, musta

Nichba seinäkoukku, 2 kpl, L100103, 40 x 30 x 50 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100103

Nichban tuotteiden muotokielen keskiössä ovat tuotteiden käytännöllisyyden ja minimalismin yhdistäminen klassiseen muotoiluun. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään kunkin tilan olosuhteet. Tuotteissa käytetyt materiaalit ovat tarkoin valittu kestämään esim. kylpyhuoneen lämmön ja kosteuden, muotoilua unohtamatta.

Nichban seinäkoukut on valmistettu yhdestä teräskappaleesta, joka on käsitelty kulutusta kestävällä jauhemaalilla. Käsittely antaa pinnalle hyvän kestävyyden ja suojaa tuotetta kosteudelta ja päivittäiseltä käytöltä kylpyhuoneessa. Seinäkoukut on helppo kiinnittää seinään kahdella ruuvilla.

* Suosittelemme aina noudattamaan mukana toimitettua ohjekirjaamme tuotteidemme asennuksessa.

Mitat 40 x 30 x 50 mm (pituus, syvyys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100103
Väri
Musta
Tuotekategoria
Avainsanat

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin ja esteettisiin, raudasta valmistettuihin kylpyhuonetarvikkeisiin. Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi. Nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer. NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Nichba-kylpyhuonevarusteiden erottuva piirre on niiden minimalistinen muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Tämä luo puhdaslinjaisen ulkonäön ja yksinkertaiset muodot, jotka tekevät Nichba-varusteista sekä ajattomia että käytännöllisiä. Ne sulautuvat saumattomasti erilaisten sisustustyylit kanssa. Nichba-kylpyhuonevarusteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee varusteista aikaa kestäviä ja helposti sovitettavia erilaisiin tiloihin. Riippumatta siitä, onko kyseessä moderni vai perinteisempi sisustustyyli, Nichban tuotteet tuovat mukanaan eleganssia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tarvikkeiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba kunnioittaa tanskalaista käsityöperinnettä tarjoten samalla asiakkailleen innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.