NICHBA DESIGN

WC-paperiteline, valkoinen

NICHBA DESIGN

WC-paperiteline, valkoinen

Nichba wc-paperiteline, Extra, L100113W, 120 x 130 x 160 mm, valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100113W

Nichban tuotteiden muotokielen keskiössä ovat tuotteiden käytännöllisyyden ja minimalismin yhdistäminen klassiseen muotoiluun. Tuotteet ovat suunniteltu kestämään kunkin tilan olosuhteet. Tuotteissa käytetyt materiaalit on tarkoin valittu kestämään esim. kylpyhuoneen lämmön ja kosteuden, muotoilua unohtamatta.

Nichban wc-paperiteline, Extra, on valmistettu yhdestä teräskappaleesta, joka on käsitelty kestävällä jauhemaalauksella. Käsittely antaa pinnalle hyvän kestävyyden ja suojaa kosteudelta ja päivittäiseltä käytöltä kylpyhuoneessa. Paperiteline on helppo kiinnittää seinään kahdella ruuvilla.

Mitat 120 x 130 x 160 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100113W
Väri
Valkoinen
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.