Geesa

Varapaperiteline, musta

Geesa

Varapaperiteline, musta

Geesa Topaz varapaperiteline, 917912-06-A, kahdelle rullalle, 55 x 135 x 284 mm, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 917912-06-A

Leveys: 55 mm
Korkeus: 284 mm
Syvyys: 135 mm
Väri: musta

Musta Topaz-varapaperiteline tarjoaa käytännöllisen ja tyylikkään lisän moderniin kylpyhuoneeseesi. Tämä huolellisesti suunniteltu koukku tarjoaa säilytystilaa kahdelle wc-paperirullalle ja on ihanteellinen ratkaisu kylpyhuoneeseen, jossa tarvitaan sekä toimivuutta että kauneutta samassa paketissa. Sen neliömäinen muotoilu tekee siitä erityisen silmiinpistävän ja sopivan moderniin sisustukseen.

Topaz-varapaperiteline, musta, on käytännöllinen lisäys, joka ratkaisee vessapaperin loppumisen ongelman. Kahden rullan kapasiteetti takaa, että sinun ei koskaan tarvitse pelätä, että paperi loppuu kesken. Tämä on erityisen hyödyllinen suurille perheille tai vilkkaasti käytetyissä kylpyhuoneissa.

Koukku on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät kosteutta ja kulumista. Voit luottaa siihen, että Topaz-varapaperiteline säilyttää tyylikkään ulkonäkönsä pitkään ja palvelee sinua luotettavasti vuosia eteenpäin. Tarvittaessa voit valita telineen myös kromattuna, joka antaa kylpyhuoneelle modernin ja kiiltävän ilmeen, joka sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin.
Voit asentaa koukun helposti itse ilman suuria ponnisteluja. Tee kylpyhuoneesta entistä käytännöllisempi ja tyylikkäämpi valitsemalla Topaz-Varapaperiteline, musta. Älä anna vessapaperin loppumisen aiheuttaa harmia arjessasi – pidä aina vararulla käden ulottuvilla tällä kätevällä ja tyylikkäällä koukulla. Valitse Topaz ja nauti modernista kylpyhuoneesta.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
Geesa
Tuotekoodi
917912-06-A
Väri
Musta
Tuotekategoria

Lisämateriaali

Videot

Vuosisadan kokemus kylpyhuonetarvikkeista

Yli 135 vuoden kokemuksella, Geesa on vakiinnuttanut asemansa korkealaatuisten kylpyhuonetarvikkeiden valmistajana. Yritys on perustettu vuonna 1885, minkä jälkeen yritys on noussut Hollannin alan johtavaksi toimijaksi ja laajentanut myyntiään jopa 65 maahan Euroopassa ja maailmalla. Geesa toimittaa tuotteita kattavasta valikoimastaan hotelli- ja risteilijäprojekteihin ympäri maailmaa, jotka todistavat Geesan vahvuuden ja luotettavuuden vaativilla markkinoilla. Geesa on myös tunnettu markkinajohtaja Alankomaissa ammattilaissegmentissä (asentajat ja kylpyhuoneiden erikoisliikkeet).

Laaja ja laadukas tuotevalikoima kylpyhuoneen varustamiseen

Geesan laajasta tuotevalikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset tuotteet kylpyhuoneen tai wc-tilan varustamiseen, mm. pyyhekoukut, wc-paperitelineet, saippuatelineet sekä muut tarvikkeet. Geesa tunnetaan tinkimättömästä laadustaan ja pitkän kokemuksen myötä syntyneestä tuotevalikoimasta. Valikoimasta löytyvät kauniisti muotoillut, toiminnalliset ja tyylikkäät varusteet vaativaankin kohteeseen.

Monipuoliset tyyli- ja viimeistelyvaihtoehdot projektisi tarpeisiin

Geesa tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tyylejä ja viimeistelyvaihtoehtoja, jotta voit valita projektisi tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet – oli sisustustyylisi sitten moderni, minimalistinen tai klassinen. Ammattitaitoinen Tamsale-tiimimme on valmis auttamaan ja tarjoamaan parhaat ratkaisut, varmistaen, että saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelun projektisi vaatimusten mukaisesti.

Laadukas ja innovatiivinen kylpyhuonevarustevalikoima

Geesan tuotevalikoima on laaja ja innovatiivinen. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä muotoilusta. Geesa on erikoistunut kylpyhuonetarvikkeiden valmistukseen, ja heidän tuotteensa ovat suunniteltu kestämään aikaa sekä käyttöä. Tuotteet, kuten pyyhekoukut, wc-paperitelineet ja saippuatelineet, ovat paitsi käytännöllisiä, myös esteettisesti miellyttäviä. Geesa panostaa tuotteidensa suunnitteluun ja valmistukseen, jotta ne täyttäisivät asiakkaiden tarpeet ja odotukset.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?Lähetä viesti alla ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.