HEWI

Pesuallas tukikahvoilla, komposiitti, valkoinen

HEWI

Pesuallas tukikahvoilla, komposiitti, valkoinen

Hewi pesuallas integroiduilla tukikahvoilla, 950.11.141, 650 x 550 mm, mineraalikomposiitti, ylivuotoaukko, kirkas valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.11.141

HEWI suorakaiteenmuotoinen pesuallas integroiduilla tukikahvoilla. Kahvoihin voidaan ripustaa myös pyyhkeet. Pesuallas on kirkkaan valkoista, kestävää ja helppohoitoista mineraalikomposiittia, yksiaukkoiselle sekoittajalle.

Tuote on esteetön ja täyttää DIN 18040 ja ÖNORM B1600/1601 -vaatimukset. Allas on CE-merkitty (N:o 305/2011).

Leveys 650 mm, syvyys 550 mm, pesualtaan syvyys 100 mm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.11.141
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria
Avainsanat

HEWI on arvostettu yritys, joka pyrkii muuttamaan esteettömät tilat esteettisiksi tiloiksi. He ovat Saksan terveydenhuoltosektorin markkinajohtaja ja keskittyvät valmistamaan korkealaatuisia esteettömien tilojen varusteita, jotka huomioivat säädökset, käyttäjien tarpeet, mukavuuden ja tyylin. HEWI tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonevarusteita, joiden lisäksi heiltä löytyy myös monipuolinen valikoima rakennusheloja erinomaisella hinta-laatusuhteella.

HEWI:llä on vahva sitoutuminen esteettömän suunnittelun periaatteisiin. He ymmärtävät, että esteettömyys ei tarkoita pelkästään toiminnallisuutta, vaan myös kauneutta ja tyyliä. Siksi HEWI suunnittelee tuotteita, jotka tarjoavat esteettisen ja houkuttelevan ulkonäön samalla kun täyttävät kaikki esteettömien tilojen vaatimukset. HEWI:n kylpyhuonetarvikkeet eivät ainoastaan sovi hyvin esteettisiin kylpyhuoneisiin, vaan ne myös tarjoavat turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä kaikille käyttäjille.

HEWI:n laaja valikoima sisältää erilaisia tuotteita, kuten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, WC-paperitelineitä ja suihkutankoja, joissa yhdistyvät laatu, tyylikäs muotoilu ja kestävyys. Tuotteet ovat saatavilla eri väreissä ja viimeistelyissä, joten ne voidaan helposti sovittaa mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen ja tyyliin.

HEWI:n sitoutuminen esteettömyyteen ja korkealaatuiseen suunnitteluun tekee heistä arvostetun toimittajan esteettisten tilojen varusteille. Heidän tuotteensa takaavat turvallisuuden, käytännöllisyyden ja tyylikkään ulkonäön, olipa kyseessä julkinen rakennus, hotelli, sairaala tai yksityinen koti.

HEWI BIM-objektit (mm. Archicad ja Revit)
HEWI CAD-piirrokset
HEWI ISO 9001/14001/50001 -sertifikaatti