HEWI

Pesuallas tukikahvoilla, komposiitti, valkoinen

HEWI

Pesuallas tukikahvoilla, komposiitti, valkoinen

Hewi pesuallas integroiduilla tukikahvoilla, 950.11.141, 650 x 550 mm, mineraalikomposiitti, ylivuotoaukko, kirkas valkoinen – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 950.11.141

HEWI suorakaiteenmuotoinen pesuallas integroiduilla tukikahvoilla. Kahvoihin voidaan ripustaa myös pyyhkeet. Pesuallas on kirkkaan valkoista, kestävää ja helppohoitoista mineraalikomposiittia, yksiaukkoiselle sekoittajalle.

Tuote on esteetön ja täyttää DIN 18040 ja ÖNORM B1600/1601 -vaatimukset. Allas on CE-merkitty (N:o 305/2011).

Leveys 650 mm, syvyys 550 mm, pesualtaan syvyys 100 mm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
HEWI
Tuotekoodi
950.11.141
Väri
Valkoinen
Tuotekategoria
Avainsanat

Monipuolinen tuotevalikoima esteettömiin tiloihin

HEWI tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimastaan, joka sisältää kattavasti kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat. Laadukas suunnittelu ja kestävyys ovat läsnä kaikissa tuotteissa, olivat ne sitten saippuatelineitä, pyyhekoukkuja, wc-paperitelineitä tai suihkutankoja. HEWI on myös Saksan terveydenhuoltosektorin johtava yritys, joka on erikoistunut esteettömien tilojen varusteisiin.

Esteetöntä estetiikkaa

HEWI edustaa tuotteita, jotka eivät vain täytä esteettömien tilojen teknisiä vaatimuksia, vaan myös tarjoavat houkuttelevan muotoilun. HEWI:n laajasta värivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. HEWI pyrkii yhdistämään esteettömyyden, tyylin ja käytännöllisyyden tuotteissaan, jotka vastaavat sekä käyttäjien tarpeita että virallisia säädöksiä.

Käytännöllistä turvallisuutta

HEWI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä julkisissa tiloissa, sairaaloissa ja hotelleissa. Yhdistämällä tyylikkään muotoilun korkeaan laatuun, syntyy esteettisesti houkuttelevia kokonaisuuksia.

Joustavuutta ilman työkaluja

HEWI Mobile -sarjan varusteet tarjoavat joustavia ja turvallisia ratkaisuja modernin kylpyhuoneen tarpeisiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi irrotettavat suihkuistuimet ja tukikaiteet, jotka eivät ainoastaan ole tyylikkäitä vaan myös helppokäyttöisiä – ne voidaan kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa ilman erillisiä työkaluja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.