Etusivu » Saippua-annostelijat » Saippua-annostelijat seinään » Wagner-Ewar WP 650 peilikaappi saippua- ja paperiannostelijalla

Wagner-Ewar WP 650 peilikaappi saippua- ja paperiannostelijalla

Wagner-Ewar WP 650 peilikaapin runko on hiottua ruostumatonta terästä ja sen kaikki kulmat ovat kokonaan hitsattu. Ovessa on kristallipeili, jonka yläosassa on himmeälasia. Oven taakse, kaapin yläosaan, voidaan asentaa erikseen tilattava tunnelmavalaisin, jonka valo tulee himmeälasin läpi.

Peilikaapin sisällä on käsipaperiannostelija n. 750 käsipyyhkeelle ja nestesaippua-annostelija n. 950 ml saippuapullolle tai 850 ml saippuasäililölle (ilmoita tilattaessa). Saippuapulloa käytettäessä, voidaan tilalle vaihtaa joko uusi pullo tai käyttää erikseen tilattavia sulkukorkkeja, joiden avulla pulloa voidaan käyttää uudelleen täytön jälkeen.

Tuote asennetaan 4 ruuvilla seinään.

Mitat

600 x 600 x 130 mm

Lisätarvikkeet

727 893 Tunnelmavalaisin peilikaapin yläosaan

Muuta

Huom. Kysy mahdollista muokkausmahdollisuutta, jos esim. annostelijoiden paikkaa halutaan vaihtaa keskenään tai sisälle halutaan myös desinfiointinesteannostelija

 

Ominaisuudet

Valmistaja

Wagner-Ewar

Materiaali

Ruostumaton teräs

Pintavaihtoehdot

Hiottu, Kiillotettu, RAL-väreissä (määriteltävä)

Lyhyt tuotekuvaus

Peilikaapin runko on hiottua ruostumatonta terästä. Ovessa on kristallipeili ja yläosassa himmeälasia. Oven taakse voidaan asentaa tunnelmavalaisin, jonka valo tulee himmeälasin läpi. Mitat 600 x 600 x 130 mm.