NICHBA DESIGN

Sänky Bed Frame, 180 cm, musta

NICHBA DESIGN

Sänky Bed Frame, 180 cm, musta

Nichba sänky Bed Frame, 100113, 2060 x 1860 x 350 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 100113

Nichba sänky, Bed Frame, on valmistettu tukevasta teräsneliöputkesta, mikä antaa rungolle vahvan rakenteen. Rungon kantavuus on 380 kg. Sängynrunkoa on saatavana kahta eri kokoa: 160 x 200 cm ja 180 x 200 cm.

Käytä runkoa sälepohjaisen ja joustinpatjan yhdistelmänä tai massiivipuurunkoisen patjalaatikon kanssa. Molemmat kokoonpanot toimivat täydellisesti!

NICHBA Bed Frame toimitetaan kolmessa litteässä pakkauksessa ja sen asentaminen kestää noin viisi minuuttia.

Mitat 2060 x 1860 x 350 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
100113
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin ja esteettisiin, raudasta valmistettuihin kylpyhuonetarvikkeisiin. Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi. Nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer. NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Nichba-kylpyhuonevarusteiden erottuva piirre on niiden minimalistinen muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Tämä luo puhdaslinjaisen ulkonäön ja yksinkertaiset muodot, jotka tekevät Nichba-varusteista sekä ajattomia että käytännöllisiä. Ne sulautuvat saumattomasti erilaisten sisustustyylit kanssa. Nichba-kylpyhuonevarusteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee varusteista aikaa kestäviä ja helposti sovitettavia erilaisiin tiloihin. Riippumatta siitä, onko kyseessä moderni vai perinteisempi sisustustyyli, Nichban tuotteet tuovat mukanaan eleganssia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tarvikkeiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba kunnioittaa tanskalaista käsityöperinnettä tarjoten samalla asiakkailleen innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.