d line

Edestä täytettävä roska-astia

d line

Edestä täytettävä roska-astia

10L  285x300x123mm pieni roska-astia, haponkestävä teräs AISI316 – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 7097

Seinään kiinnitettävä ja edestä täytettävä pieni roska-astia. Haponkestävää terästä AISI316.

Vakiokäsittely hiottu ja harjattu, hionta-aste 320. Saatavana myös kiillotettuna, jauhemaalattuna RAL sävyihin ja PVD käsiteltynä lukuisiin eri väreihin.

Pyöreä tai ovaali täyttöaukko

Ominaisuudet

Tuotemerkki
d line
Tuotekoodi
7097
Materiaali
Haponkestävä ruostumaton teräs
Väri
Rst hiottu tai harjattu
Täyttöaukko
Pyöreä, Ovaali
Viimeistely
Hiottu tai harjattu
Tuotekategoria
Avainsanat

d line on pitkät käsityöperinteet omaava Tanskan johtava kylpyhuonevarusteita ja rakennusheloja sekä esteettömyystuotteita valmistava yritys. Materiaalina käytetään lujinta muokattavissa olevaa haponkestävää teräslaatua AISI316.

Tuotteet sopivat erityisen hyvin julkitiloihin ja kaikkiin kohteisiin, joissa vaaditaan tyylin lisäksi pitkää toimintavarmuutta, laatua ja pitkäikäisyyttä. d line teräsosilla on 20 vuoden tuotetakuu. Suunnittelijoita tuotesarjoilla ovat mm. arkkitehtiprofessorit Knud Holscher ja Arne Jacobsen, Bjarke Ingels Group (BIG) ja Tom Dixon.

50-70% kierrätetystä ruostumattomasta teräksestä valmistettavat korkealaatuiset tuotteet ovat saatavissa tuotannosta tarkasti viimeisteltynä, käsin hiottuna ja harjattuna, kiillotettuna teräksenä, jauhemaalattuna RAL sävyihin (9016 White, 9005 Black, 7047 Telegrey, 7037 Dusty Grey) sekä PVD käsiteltynä (Charcoal, Gunmetal, kupari, messinki).

Kansainvälisiä muotoilupalkintoja d linelle on kertynyt vuodesta 1971 lähtien jo yli 70 kpl. d line ovenpainikkeet on kuulalaakeroitu ja testattu vaativimpaan EN1906 4 luokkaan. Vetimet ja painikkeet on myös vahvistettu taitteista, jotta saadaan aikaan mahdollisimman symmetrinen ja kestävä muoto.