Kylpyhuonetarvikkeet ja rakennushelat yksilöllisiin ratkaisuihin

Tamsalen valikoimista löydät yksilölliset ja kestävät kylpyhuonetarvikkeet Euroopan johtavilta kylpyhuonetarvikkeiden valmistajilta. Laadukkaat kylpyhuonetarvikkeet kruunaavat viimeistellyn kylpyhuoneen ja ovat näkyvästi esillä tunnelmaa luomassa. Näkyvyyden ja jatkuvan käytön vuoksi kylpyhuonetarvikevalinnat vaikuttavatkin suuresti lopputulokseen, kun luodaan esteettisiä, toimivia ja pitkäikäisiä saniteettitiloja.

Laadukkaaseen wc-tilaan tarvitaan myös laadukkaat helat, kuten ovenpainikkeet, vetimet, wc-lukot ja ovenpysäyttimet. Ne löydät haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä d line rakennushelat -tuoteryhmästä.

Kysy meiltä myös ratkaisuja tietyissä mitoissa, väreissä tai materiaaleissa – haemme mielellämme sopivat ratkaisut yksilölliseen projektiisi.

Valmistajien tuotevalikoimat käytössännne

Alla voit selata tuoteosastojamme aakkosjärjestyksessä. Sivun ylhäällä sijaitsevasta valikosta voit valita haluamasi valmistajan tai tietyn tuotesarjan valmistajalta, löytääksesi helposti yhteensopivia tuotekokonaisuuksia.

Meiltä saat tilattua edustustemme tuotevalikoimista kaikki tuotteet. Valmistajien tuotekuvastoista löydät paljon lisää mielenkiintoisia tuotteita, sivuillamme olevien tuotteiden lisäksi. Autamme mielellämme etsimään projektiisi sopivimmat tuotteet, joten otathan yhteyttä kysymysten syntyessä.