NICHBA DESIGN

Baarijakkara, 650 mm, musta

NICHBA DESIGN

Baarijakkara, 650 mm, musta

Nichba baarijakkara, 900124, 290 x 290 x 650 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900124

Nichba baarijakkara on teräksestä valmistettu, ohutrunkoinen ja selkeälinjainen istuin. Minimalistinen, ilmeeltään keveä huonekalu, sopii mainiosti käytettäväksi kaikissa kodin huoneissa. Yksinkertaisesta ilmeestään huolimatta, baarijakkara on käsityönä tehty, tekijöidensä ylpeydenaihe, joka on valmistettu ilman kompromisseja. Baarijakkaran istuinosa on mustaksi lakattua saarniviilutettua massiivipuuta.

Baarijakkara on saatavana myös korkeammalla istuinkorkeudella.

Mitat 290 x 290 x 650 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900124
Väri
Musta
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarina juontaa juurensa Nichlas B. Andersenin sepäntaitoihin, joissa hän loi esteettisiä rautatuotteita. Nykyään NICHBA myy tuotteitaan ympäri maailmaa yli 12 maassa, edustaen puhdasta tanskalaista käsityötaitoa.

Alun perin harrastuksesta lähtenyt tarina kehittyi kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi, ja nykyään Nichban vahvan muotoilutiimin muodostavat Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteet perustuvat muotoiluun, jossa kaikki ylimääräinen on karsittu pois, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat muodot – vapaina kaikista häiriötekijöistä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Nichba-tuotteet ovat tarkkaan suunniteltuja ja valmistettuja, ja niiden yksinkertainen muotoilu tekee niistä ajattomia ja helposti yhdisteltäviä erilaisiin tiloihin. Olipa kyse sitten modernista tai perinteisemmästä sisustustyylistä, Nichban tuotteet tuovat eleganttia ja minimalistista ilmettä.

Laadukkaat materiaalit ja käsityönä tehty valmistusprosessi varmistavat Nichba-tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Yrityksen filosofiana on tarjota asiakkailleen kestäviä ja ajattomia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä toiminnallisesti että muotoilullisesti.

Nichba jatkaa kasvuaan ja menestystään ympäri maailmaa, ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet suosiota design- ja sisustuspiireissä. Nichba jatkaa tanskalaista käsityöperinnettä, tarjoten samalla innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kiinnostuitko tuotteesta?


Lähetä vapaamuotoinen viesti alla ja olemme sinuun pian yhteydessä. Voit myös soittaa 03-3124 4200 tai lähettää sähköpostia tampere@tamsale.fi.

Mitä haluat kysyä tuotteesta?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.