NICHBA DESIGN

Baarijakkara, 750 mm, musta

NICHBA DESIGN

Baarijakkara, 750 mm, musta

Nichba baarijakkara, 900125, 290 x 290 x 750 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900125

Nichba baarijakkara on teräksestä valmistettu, ohutrunkoinen ja selkeälinjainen istuin. Minimalistinen, ilmeeltään keveä huonekalu, sopii mainiosti käytettäväksi kaikissa kodin huoneissa. Yksinkertaisesta ilmeestään huolimatta, baarijakkara on käsityönä tehty, tekijöidensä ylpeydenaihe, joka on valmistettu ilman kompromisseja. Baarijakkaran istuinosa on mustaksi lakattua saarniviilutettua massiivipuuta.

Baarijakkara on saatavana myös matalammalla istuinkorkeudella.

Mitat 290 x 290 x 750 mm (pituus, syvyys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900125
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.