NICHBA DESIGN

Penkki, tammi, musta

NICHBA DESIGN

Penkki, tammi, musta

Nichba penkki, istuinosa tammea, musta, 900120, runko maalattua terästä, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 900120

Nichban mustasta massiivitammilevystä valmistettu penkki on yksinkertainen mutta yksityiskohtainen. Penkissä on korkealaatuinen teräsrunko, mikä takaa tuotteen kestävyyden ja tekee siitä samalla täydellisen valinnan minimalistisen muotoilun ystäville. Penkki on täynnä intohimoisia yksityiskohtia ja korkea käsityön laatu viimeistelee kokonaisuuden.

Mitat 1410 x 400 x 550 mm (pituus, leveys, korkeus), istuimen korkeus 42cm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
900120
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.