NICHBA DESIGN

Pöytäteline Notebook Stand kannettavalle tietokoneelle, musta

NICHBA DESIGN

Pöytäteline Notebook Stand kannettavalle tietokoneelle, musta

Nichba Notebook Stand, teline kannettavalle tietokoneelle, 200112, 250 x 200 x 50 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: 200112

Nichban pöytäteline kannettavalle tietokoneelle on valmistettu yhdestä teräskappaleesta. Teline on oivallinen apu välttää niskakivut ja samalla parantaa työasennon ergonomiaa, mikä parantaa olennaisesti myös työtehokkuutta. Teline kohottaa tietokoneen näyttöä 8 cm ja auttaa löytämään paremman työasennon.

Kannettavan teline sopii Applen kannettaviin ja vastaaviin.

Mitat 250 x 200 x 50 mm (pituus, leveys, korkeus).

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
200112
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.