NICHBA DESIGN

Sivupöytä, pyöreä, musta

NICHBA DESIGN

Sivupöytä, pyöreä, musta

Nichba sivupöytä, L100121, Ø 450 mm, maalattu teräs, musta – Tamsale Oy

Tuotekoodi: L100121

Nichban moderni ja rehellinen, pyöreä sivupöytä. Tinkimätön suunnittelu sisältää muutaman tärkeän yksityiskohdan; vankat materiaalit, korkean ammattitaidon ja elegantin viimeistelyn, viimeistä yksityiskohtaa myöten.

Sivupöydässä yhdistyvät mutkattomat yksityiskohdat parhaisiin materiaaleihin, ajaton muotoilu, joka kestää sukupolvelta toiselle.

Sohvapöytä toimitetaan litteäksi pakattuna ja se on helppo kasata.

Mitat Ø 450 x 450 mm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki
NICHBA DESIGN
Tuotekoodi
L100121
Väri
Musta
Viimeistely
Maalattu
Materiaali
Teräs
Tuotekategoria

NICHBA:n tarinan juuret ovat Nichlas B. Andersenin sepäntaidoissa – kyvyssä taivuttaa raudasta esteettisiä tuotteita, joita tänä päivänä myydään ympäri maailmaa yli 12 maassa. Nichba edustaa tanskalaista käsityötaitoa puhtaimmillaan.

Alkujaan harrastuksesta alkanut tarina muodostui yhä kasvavan kysynnän myötä liiketoiminnaksi ja Nichban vahvan muotoiluduon takana ovat nykyään Nichlas ja myynnistä vastaava ystävä, Christoffer.

Nichban tuotteiden perustana on muotoilu, jossa kaikki ylimääräinen on riisuttu, jättäen jäljelle yksinkertaiset linjat ja puhtaat siluetit – vapaana kaikesta hälystä. Ajattomat ja toimivat Nichba-tuotteet sopivat mihin tahansa.